Kerkdiensten Kerkdiensten

BELANGRIJK
Met ingang van september 2016 is het parkeren in Valkenburg gewijzigd. Op zondagmorgen is het nog maar grastis parkeren tot 11.00 uur. Daarna moet er betaald worden (€ 1.90 per uur).
Betalen kan vooraf, tijd gaat automatisch in vanaf 11.00 uur.
Jammer maar helaas. Hopelijk geen belemmering om oze kerk te bezoeken.

Zondag 4 februari
Op de vijfde zondag na Epifanie lezen we uit 2 Koningen 4 hoe Elisa de zoon van een vrouw uit Sunem terugbrengt in het leven. En daarna leren we uit Marcus 1 (vers 29-39) dat Jezus na de genezing van Simons schoonmoeder een meer dan volle dagtaak heeft aan het genezen van zieken en het uitdrijven van demonen. Dat dwingt ons om na te denken over dood en leven, want wonderdoeners als Elisa en Jezus treffen wij niet meer aan en onze doden blijven dan ook dood als ze eenmaal gestorven zijn. Hebben we alleen maar pech, nu we niet in Bijbelse tijden leven?
Ds. Franz-Joseph Hirs

Zondag 11 februari
Geen dienst in de Kloosterkerk. Dienst in de Toeristenkerk te Gulpen, voorganger ds. Joen Drost.
Voor info, zie de rubriek Vaals-Gulpen.

Zondag 18 februari, eerste zondag van de Veertigdagen.
In deze dienst hoopt ds. Henk de Bruin uit Arnhem voor te gaan.

Zondag 25 februari, tweede zondag van de Veertigdagen.
Geen dienst in de Kloosterkerk. Dienst in de Toeristenkerk te Gulpen, voorganger ds. Harrie de Reus.
Voor info, zie de rubriek Vaals-Gulpen.

Zondag 4 maart, derde zondag van de Veertigdagen.
In deze dienst hoopt ds. Harrie de Reus voor te gaan.